Forever Ileana Cosanzeana

January 27, 2017 Scris de OZ - 1 Comment

In copilarie am fost o Ileana Cosanzeana cu parul pana la mijloc. Mama a fost traumatizata de bunica mea, care a tuns-o baieteste toata adolescenta, si si-a jurat ca nu o sa repete aceasta figura cu fetele ei. Prin urmare, pana la 9-10 ani mi-a tuns exclusiv varfurile. Apoi, mi s-a pus mie pata si i-am spus ca nu mai vreau sa am parul lung. Desi atunci a regretat mai mult ea, mi-a respectat dorinta (yup, she’s that cool!). Mi-a impletit parul intr-o coada si a taiat-o. Sa va mai spun ca o am si acum intr-o cutie cu amintiri? :)))  Atunci eram prea mica si nu m-am lasat afectata de schimbare, dar adevarata drama a avut loc in clasa a opta.

Imi amintesc perfect ziua in care m-am dus cu o poza dintr-o revista la salonul de la coltul blocului si i-am spus  coafezei ca vreau sa ma tunda PIXI! Tipa din poza avea parul drept. Eu am parul ondulat. Era clar ca nu o sa-mi stea in veci la fel de bine cum ii statea modelului din revista, dar coafeza mi-a facut si ea pe plac, fara sa-mi explice ca nu pot obtine acelasi rezultat…  Cred ca expresia “a plange cu lacrimi de crocodil” s-a inventat atunci! Mi-am pus ochelarii de soare la ochi si m-am rugat sa nu ma intalnesc cu nimeni cunoscut in drumul meu spre casa. Yup, I was such a diva :))) Tragedia si mai mare era legata de faptul ca urma balul si aveam senzatia ca toata feminitatea si gingasia  mea s-a dus naiba si a ramas pe gresia salonului in care m-am tuns. Aceea a fost prima si singura data cand m-am tuns atat de scurt (ce spuneti,  fac un vlog cu povestea asta, sa va arat si pozele?) si nu, nici acum nu-mi face placere sa vad pozele din perioada respectiva.

Piticul mi s-a pus din nou pe creier in 2015, cand m-am implicat in campania BRAVE CUT si mi-am donat parul. Nu am regretat aceasta alegere pentru ca am adorat bobul meul lung DAR… era atat de greu de intretinut pentru o persoana cu parul ondulat, incat am ajuns in scurt timp sa imi doresc sa creasca din nou cat mai repede!  Da, suntem femei, este in firea noastra sa ne razgandim de 50 de ori pe minut.

Prin urmare, atunci cand ma mai viziteaza piticul asta care uraste Ilenele Cosanzene si este obsedat de Victoria Beckham din anii `90, il pun pe fuga cu un bob fals sau aleg pur si simplu sa imi bag parul pe sub un pulover, asa cum am facut si zilele trecute la o sedinta foto.

palarie fedora 2

tinuta serenity3

palarie fedora

bob fals

outfit serenity 2017Am purtat:
Cardigan Orsay
Pulover C&A
Fusta Zara
Cizme H&M
Palarie Meli Melo
Geanta Mango

Hai, fiti sincere, voi cand ati plans ultima data cand ati iesit dintr-un salon de coafura?

Kisses!
Oz